Naturligt erbjuder dig ett sätt att förbättra din livskvalitet! Med min passion och mina kunskaper hjälper jag dig att skapa en hållbar livsstil där vi väljer sunda kostvanor och rörelse i vår vardag.

 

Vill du förändra dina kostvanor?

Behöver du komma igång eller utveckla din träning?

Känner du dig stressad och har svårt att få tiden att räcka till?

Behöver du vägledning i dina vegetariska kostval?

Vill du förbättra dina vanor och skapa en hållbar livsstil?

 

Det kan vara svårt att förändra dåliga vanor därför erbjuder jag en regelbunden personlig kontakt med coachning och täta uppföljningar.

Vid första tillfället kartlägger vi dina nuvarande vanor och sätter upp ett mål.

Jag erbjuder dig ett detaljerat kostschema med recept och tips som utgår från dina behov. Du får rätt sammansättning av de näringsämnen just din kropp behöver för att du ska må bra. Vi sätter även upp träningsmål tillsammans för att du på bästa sätt ska uppnå dina mål.

 

Kontakta mig för att boka rådgivning.

 

Tillsammans optimerar vi din hälsa så att du kan vara ditt bästa JAG!

”Annica Sjögren heter jag och är Lic. Kostrådgivare, PT & Hälsocoach. Mitt stora intresse för kost och träning har blivit en passion och jag startade Naturligt för att jag vill vägleda andra till en hälsosam livsstil.

Jag har under många år varit verksamhetsledare och drivit företag där vägledning och coachning av medarbetare har varit det viktigaste i mitt uppdrag. Nu arbetar jag, förutom att jag driver mitt företag Naturligt, som jobbcoach och även där har jag förmånen med att få arbeta med att coacha och vägleda människor till en bättre livskvalité”

Annica 

Annica.JPG