Kostrådgivning 1 tillfälle (ca 1h): 650 kr

Då pratar vi allmänt om kost, vad sunda kostvanor är och vad vi bör tänka på för att skapa en hållbar livsstil.

 

Kostrådgivning och coachning 3 tillfällen: 1 500 kr

Boka en tid via telefon, e-post eller messenger. Beroende på dina behov och mål bestämmer vi då hur vi ska lägga upp planeringen.

Så här ser det vanligtvis ut:

 

Vid första tillfället kartlägger vi dina nuvarande vanor. Jag vill ta reda på så mycket som möjligt för att kunna ge dig det just du behöver.

Vi sätter tillsammans upp mål och pratar om hur du ska nå dem.

Jag erbjuder dig ett detaljerat kostschema med recept och tips som utgår från dina behov. Du får rätt sammansättning av de näringsämnen just din kropp behöver för att du ska må bra och för att du ska nå dina mål.

 

Vid andra tillfället (efter 1-2 veckor, beroende på dina behov) stämmer vi av hur det går; kanske är det något vi behöver justera i din kostplan osv.

 

Tredje tillfället (efter ca 4 veckor, beroende på dina behov) är en avstämning då vi tittar på din måluppfyllelse samt hur du går vidare för att behålla dina hälsosamma vanor. Du får med dig användbara tips om hur du kan stärka din livskvalitet.

 

Mellan tillfällena då vi ses har vi kontinuerlig kontakt via mail eller telefon.

 

Låter det som en bra plan att investera 1500 kr i dig själv för att må bra och skapa en hållbar livsstil? Kontakta mig så bokar vi en tid!

IMG_2994-2.jpg